2015. júl. 17.

Uzumaki Klán



A Harmadik Nagy Ninja háború előtt, az Örvényország területén elhelyezkedő Örvény faluban (Uzushiogakure) élt az Uzumaki Klán. A shinobik ruhájának hátán található jel Uzushiogakure jele, amely mind a mai napig a barátság jele.


Örvényország egy kisebbfajta sziget, amely nem messze található a Tűz országától. Az Uzushiogakurei lakosok jellemzően hosszú életűek, így a falut "Hosszú életűek falvának" is nevezik. Maga a falu és a benne élő lakosok a pecsét jutsukra specializálódtak. (Naruto hasán lévő shishou fuuin pecsét is a faluból való jutsukon alapul.)


A falu napjainkban már nem létezik, a Harmadik Nagy Ninja háborúban elpusztult. Pecsételő jutsuiknak köszönhetően a shinobik tartottak tőlük, így a falut az elsők között pusztították el. Nem lehet tudni, hogy pontosan hány túlélő maradt, de azok akik életben maradtak (attól tartva, hogy esetleg rájuk találnak) szétszéledtek a nagyvilágban.

Az Uzumaki Klán Maszktemploma:

Ez a templom (vagy legalább is ami megmaradt belőle) Konoha külvárosában található. A templom belsejében megtalálható a Halálisten maszkja.

Klántagok:


Uzumaki Mito:










Uzumaki Nagato:










Uzumaki Kushina:










Uzumaki Karin:










Uzumaki Naruto:


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése